Trening skal være litt vondt

      Kommentarer er skrudd av for Trening skal være litt vondt

Dette har i grunnen vært en ganske god helg. Vi har kommet et godt stykke videre på alt vi skal få gjort. Det største stykket er egentlig at vi er enige om at vi gleder oss til å pusse opp TV-stuen og at det ikke skal gjøres før vi er ferdig med enkelte andre småprosjekter. Det betyr at motivasjonen er på plass. I tillegg hadde Bauhaus tilbud på skyvedørsgarderober slik at vi fikk kjøpt skyvedører til TV-stuen langt billigere enn ellers. Det skal fortsatt være et barnevennlig rom, så vi kjøpt speildører som barna kan få whiteboard-tusjer til å tegne med. Kun på de dørene. Gleder meg til de første barnetegningene av blomster og mennesker og sol og sommer.

Sommeren har visst vært litt innom. I hvert fall tror disse her at det fortsatt er sommer. Rød kløver? I full blomst i hagen på lørdag. Seljen har knopper også. Til uken er det meldt minus-grader så da er vi definitivt over i denne sesongen;

Som dere ser foran peisen, så henger det en slynge. Jeg har hatt besøk av min blast-from-the-past og hun er fortsatt nettopp det. VI skulle bare gå gjennom treningsprogram, og sette ett jeg kan begynne med. Trodde jeg. Trening rett etter (litt) middag og foran peisen er en god ide. Eller vent nå litt. Det var i grunnen ikke en god ide. Jeg er kjempesliten! Og det er dødsdeilig!! Her fikk jeg øvelser som gikk rett på mine største utfordringer – core, mage og rygg. OMG. Nå blir det ikke bare vektreduksjon på fat2fit, men også oppdatering på treningsprogresjon.

Og med det er vi klare for en ny arbeidsuke.