Tusenfryd for liten og stor

      Kommentarer er skrudd av for Tusenfryd for liten og stor

Jeg rota!! Mutter´n rota! Tenk det tenk! Jeg rota nemlig med datoer, når AKS er åpent, når Høvdingen skulle på sommerskole og det hele. Vesla sin barnehage har tilbud til og med denne første uken i juli, så der rota jeg ikke. Men Høvdingen rota jeg med. Resultatet var at vi planla en tur på Tusenfryd på fredagen. Men da skulle jo Høvdingen på sommerskole. Og like greit var det, for det øsepøse-regnet hele dagen.

1561031-1-1344889663668

Heldigvis hadde vi back-up planen klar! Barna skulle nemlig være på Beste-ferie uken etter. Hva er vel bedre enn å starte en slik topp-ferie med overlevering i form av en dag på Tusenfryd? Vi pakket mat og drikke og feil klær og bleier og oss selv og dro avgårde mandag formiddag. Heldigvis var været bedre, selv om det kom noen små skurer.

I parken møtte vi kjente også, i form av søster og mor til Bestevenninen som hadde camp-mormor med tre av seks barnebarn. De er langt mer drevne på Tusenfryd enn vi er, så de hadde en fast rute for hvordan de skulle få oppleve mest mulig på en runde i parken. Vi ruslet bare og koste oss.

De andre var ikke veldig karusell-ivrige, så jeg og Høvdingen fikk kjørt masse!

Attraksjonene finnes på Tusenfryd sine hjemmesider.

Vi startet med Thundercoaster. Den er morsom, men jeg syns den slamret og slang mer enn jeg husker.

Flyfoto_ThunderCoaster_på_TusenFryd_(2001)

Høvdingen og Beppa tok tømmerrenna.

IMG_1292

Vesla kjørte både motorsykler og radiobil, og Pariser-hjul. Hun og mommo fant noen fine marihøner også, Ja, og en fin sykkel-sommerfugl. …Mommo ble lurt med i snurrestubbene hihihi

IMG_1301

Ragnarok er ny og helt ok. Ikke den store høydaren om du er på Tusenfryd for at det skal kile i magen. Men morro med alle andre som ble våte 😀

De to store favorittene var likevel western expressen og speed monster!

200px-Family_adventure 69643731401

 

Jeg avsluttet dagen med årets første – og siste (?) soft ice.

thumb_IMG_1314_1024

Den var god, men ikke verdt det! Ble slapp i kroppen selv om jeg holdt greit på ketosen, så likte kroppen det lite. Litt går, men smaken må være mye bedre for at det skal være verdt det.

En kjempefin dag. Heldigvis har vi dag 2 billetter til senere i sommer 🙂