Tvangsmotivasjon

      Kommentarer er skrudd av for Tvangsmotivasjon

En ting er helt sikkert… karbohydrater gir ikke denne skrotten energi og sprett i musklene. Jeg har vært tung, sløv og seig siden jeg begynte. Jeg koser meg med frukten som ligger i diettforslaget, men jeg merker t kroppen ikke trives optimalt med dette.

Alle dyrene i Hakkebakkeskogen synger om at man blir doven og lat om man spiser pølser og kjøttmat, mens man blir våken og opplagt av gulerøtter, peppernøtter og persille (eller noe sånt), blir våken og opplagt. Jeg påstår at dette ikke stemmer. For meg. Det kan hende det er sånn for deg.

Jeg er som sagt slapp og treg og det er vanskelig å få trent. I helgen har vi hatt overraskelsesbesøk, så jeg fikk ikke trent som planlagt, men la derfor inn at jeg skulle ha en økt på kvelden. Motivasjonen var ikke til stede og dørstokkmila var uendelig lang fra sofaen og ut på stuegulvet. Derfor kom jeg på det som for meg fremsto som en genial ide!

Jeg lager meg min egen tabata i dag, med de øvelsene jeg var aller aller minst motivert for å gjennomføre! Som tenkt så gjort… Mountain climber og burpees var høyt på denne listen. Flere kunne vært med, men siste øvelsen ble planken. Lurt med rolig core innimellom tenkte jeg.

Det krevde litt tenners gnissel å komme i gang, men jeg gjennomførte!! Sannsynligvis helt uten stil, men jeg gjennomførte! Dette var en øvelse ikke bare i fysisk trening, men også i viljestyrke. I can do it!!

Nå er det en uke igjen før jeg kan trappe opp på maten. Jeg er utrolig spent på resultatet. Sulten kommer snikende, men jeg klarer meg ganske bra. Egentlig.

God uke 🙂