Ut på trilletur – 5 måneders kontroll 

      Kommentarer er skrudd av for Ut på trilletur – 5 måneders kontroll 

I dag skulle Lille på 5 måneders kontroll. Da benyttet jeg anledningen til å gå. Det er et godt stykke, så jeg brukte 45 minutter.

img_0052

Det var en ganske kald fornøyelse.

På vei til kontroll hadde jeg egentlig liten tid til å se meg om. Jeg rakk det akkurat etter å ha levert de to store barna på skolen og i barnehagen. Godt fornøyd med at jeg rakk det. Godt fornøyd med å ha gått strekningen også! Totalt antall skritt ble til slutt godt over 11 000.

Lille har blitt stor jente. Hun er 69.5 cm lang og 9710 gram. Fortsatt stor, og ligger fint på sin egen kurve. Ser på henne at hun begynner å bli sterkere, for hun blir smalere i kroppen.

Lille fikk to vaksiner i dag også. Flinke jenta gråt (praktisk talt) ikke. Helsesøster hadde nemlig en sånn superfin tog-leke som laget masse lyd.

Lille har vært litt preget av vaksinene resten av dagen. Hun har ikke febe, heldigvis, men er tydelig litt trøttere enn vanlig, sover mer og har vært litt sutrete.

Det var i grunnen ikke noe varmere på vei hjem.

Men nå fikk jeg sett litt mer på alt det vakre rundt meg:

 

Fant denne på helsestasjonen:

Renovasjonsetaten, Oslo Kommune

Renovasjonsetaten, Oslo Kommune

Vi brukte tøybleier på Vesla. Planen var å bruke dem på LIlle også, men har ikke kommet så langt. Dette var en veldig fin informasjonsbrosjyre. Anbefaler alle å undersøke om tøybleier. Om  valget fortsatt er på engangsbleier, så er valget i det minste informert og basert på kunnskap