Utfordringer er gøy! – Fat2fit oppdatering

      Kommentarer er skrudd av for Utfordringer er gøy! – Fat2fit oppdatering

AC påsto på Facebook-veggen min at hun er mild. Det kan jeg avkrefte ned en gang. I hvertfall når det kommer til trening. 

Jeg tror ikke AC egentlig har noe ønske om å oppfattes som mild. I hvertfall ikke når hun har påtatt seg oppdraget med å trene noen. Da er hun ikke mild, selv om vi nok får det med mindre lyd fordi vi har sovende barn i huset. 

AC er kunnskapsrik, kreativ og morsom. Hun er superflink motivator og opplegget hennes funker!  Da blir det absolutt motiverende! I tillegg seg jeg endringene i kroppen. Jeg går lite ned, men fettet tæres bort, noe som merkes ved at det blir slappere rundt sterkere muskler. 

Ettersom kroppen min responderer helt suverent på treningen, så endrer vi litt på programmet hver andre uke. Denne gangen er programmet forsåvidt likt, men øvelsene er gjort mer utfordrende. 

Gleder meg til hver treningsøkt. Og gruer meg litt også. 

AC har en filosofi om korte og effektive treningsøkter. Max 30-40 minutter. Jeg må gå gjennom foreliggende program og se hvor lang tid jeg bruker. Halvtime passer fint i et tettpakket hverdagsliv med tre små rabagaster. 

Jeg har dessverre i tallene fra dagens måling foran meg. De må jeg legge inn senere i dag, men jeg har gått bed 1.2 kg, men i praksis ikke i cm. Kroppen endrer seg og musklene begynner å bli markert. Da kan vekt og cm vente litt.