Vår

      Kommentarer er skrudd av for Vår

Eller noe som ligner på vår. De fleste har nok opplevd skiftende vær i helgen. Vi har hatt alt fra strålende sol og fin temperatur til snevær. Heldigvis har ikke sneen lagt seg, men det var kaldt likevel.

Heldigvis kom nedbøren først litt utpå lørdagen, for da hadde vi dugnad i veien her jeg bor. Vi undersøkte hva det ville koste å få feiebil som kom og gjorde den delen av jobben for oss og det var uforholdsmessig dyrt! Vi laget derfor i år, som i fjor, dugnad og har kostet og spylt og beskåret busker og egentlig hatt det veldig hyggelig. Har en nabo som er grei å stiller hagen til disposisjon for en liten hagefest med grillmat og kake. Helt supert! Hyggelig å hilse på alle naboene vi ellers ikke ser også.

Vesla lekte masse med de andre barna. De var også kjempeflinke til å ta seg av henne. Hun er tross alt halvparten av han som er minst av de andre. Det gikk veldig fint lenge, men så ramla hun og slo seg skikkelig. Verandaleppe og hud skrapet bort fra fingrene. Heldigvis gikk det ikke verre. Litt kos og trøst hos pappa med avsluttet dugnad og fest, så var ting bra igjen.

Søndag var Beppa og Mommo her, så da fikk barna kost seg litt med dem. Helt suverent. Vi fikk planlagt en port vi tenker å sette inn i gjerdet slik at vi kan få plassert syklene utenfor garasjen. Det blir bra.  Ja, også fikk jeg skamfert buskene litt mer 🙂 Hagesaksen fikk kjørt seg, mens supermamma hadde Lille på ryggen. Jeg kan bare si at jeg elsker bæretøy! I går sov hun over en time i maitai på ryggen min, mens jeg gjorde hagearbeid. Det kunne jo ikke vært bedre.

Akkurat nå ser jeg også ut på sneværet. Også katten tar det piano i dag…

Laidback

Laidback