Verden går til helvete – sies det

      Kommentarer er skrudd av for Verden går til helvete – sies det

Ekstremvær, varmerekorder og kulderekorder.

Isbreer smelter, havet stiger og ørkenene tørker.

Det er sult og nød, krig og elendighet.

Skal vi tro nyhetene har dommedag begynt og vi er alle fortapt. Om vi dør av sult fordi biene ikke pollinerer, tørster fordi havet er mer plast enn vann eller tørker, fryser eller sulter, det har jeg ikke klart for meg.

Noa bør bygge en ny ark og samle artene av dyr og planter. Menneskene bør ikke være med tror jeg. Vi er vel Gaias største sykdom og utfordring? Hva tenkte gud(ene) på da vi ble skapt? Evolusjonen? Den felles bevissthet?

Hva som er sannheten vet ikke jeg. Kanskje Douglas Adams hadde rett? Meningen med livet er 42 og jordkloden en datamaskin? Kanskje new age har rett i at vi er alle ett?

Det jeg er ganske sikker på er at jeg en dag dør. Men alle dager før det skal jeg leve.